5 تا از بهترین فواید تخمه هندوانه | تغذیه سالم

5 تا از بهترین فواید تخمه هندوانه

شما ممکنه عادت کردین که هندوانه رو بدون دانه بخورین  و بیشتر افراد اونو بدون دانه دوست دارن اما ارزش غذایی دانه هندوانه ممکنه شما رو به مصرف اون راضی کنه. دانه هندوانه کم کالری و مواد مغذی متراکمی داره وقتی سرخ شه ترد شده و شما خیلی راحت می تونین به جای دیگه گزینه میان وعده های ناسالم انتخاب کنین.

 

چیجوری تخمه هندوانه سرخ می شه

سرخ کردن تخمه هندوانه آسونه فر خود رو در 325 درجه فارینهایت تنظیم و دانه ها روبروی یه ورق طبخ ریخته و در فر بذارین تنها حدود 15 دقیقه واسه سرخ شدن دانه ها کافیه اما ممکنه شما واسه اطمینان از خشک شدن دانه ها، در نیمه راه  دانه ها رو مخلوط کنین. شما واسه طعم دادن به اون می تونین کمی روغن زیتون و نمک به دانه ها اضافه کنین و یا دارچین و گرد قند رو روی اون اسپری کنین اگه بهتر می دونین که عطر و طعم بیشتری داشته باشه شما می تونین عصاره لیمو، پودر فلفل قرمز، و یا حتی فلفل هندی رو به اونا اضافه کنین.

ارزش غذایی تخمه هندوانه

مقدار مواد مغذی دانه ها به خوردن مقدار دانه ها وابسته از اونجا که اونا کوچیک هستن شما نیاز به خوردن تعداد بیشتری واسه به دست آوردن امتیازات قابل توجه اون هستین با این حال، وقتی که ارزش غذایی اونو با بقیه میان وعده مقایسه کنین دانه هندوانه به مراتب جلوتره در این مقاله 5 تا از ارزشای غذایی دانه هندوانه بیان می شه.

1. کالری پایین

یه اونس دانه هندوانه شامل حدود 158 کالریه که خیلی پایین تر از یه اونس چیپس سیب زمینی ( 160 کالری ) نیس اما اجازه بدین نگاهی به چیزی که به معنی هر اونسه داشته باشیم حدود 400 دانه هندوانه تک در هر اونس هست و اون شامل تعداد بسیار زیادی دانه واسه خوردنه در مقابل، تنها 15 چیپس سیب زمینی در هر اونس هست که، به مراتب بسیار کمتر از چیزیه که افراد معمولا تو یه نشست مصرف می کنن.
یه مشت پر بزرگ از دانه هندوانه در حدود 4 گرم وزن که شامل حدود 56 دانه س و فقط 22 کالری داره و این به مراتب کمتر از یه بسته چیپس سیب زمینیه!

2. منیزیم

یکی از مواد معدنی موجود در دانه هندوانه منیزیمه شما در هر وعده شامل 4 گرم دانه هندوانه، 21 میلی گرم منیزیم دریافت می کنین پیشنهاد FDA به بزرگسالان دریافت روزانه 400 میلی گرم از این ماده معدنیه منیزیم واسه خیلی از توابع متابولیک بدن لازمه اونم واسه حفظ کارکرد عصب و عضله و هم اینکه به عنوان ایمنی، قلب و سلامت استخون لازمه.

3. آهن

یه مشت پر از دانه هندوانه شامل حدود 0.29  میلی گرم آهنه این خیلی زیاد به نظر نمی رسه اما پیشنهاد  FDA به بزرگسالان تنها دریافت 18 میلی گرم آهن در روزه آهن یه جزء سازنده هموگلوبینه که واسه حمل اکسیژن در بدن مهمه هم اینکه در بدن به تبدیل کالری به انرژی کمک می کنه.

4. فولات

تو یه وعده دانه هندوانه 2 میکروگرم فولات هست پیشنهاد FDA به بزرگسالان دریافت روزانه 400 میکروگرم فولاته  فولات، هم اینکه به عنوان اسید فولیک یا ویتامین B-9 شناخته شده و واسه کارکرد درست مغز مهمه و واسه کنترل سطح هموسیستئین عمل می کنه بالغین در سنین باروری حتی به مقدار  بیشتری از فولات نیاز دارن کمبود فولات در زنان باردار با بعضی از نقائص لوله عصبی هنگام تولد همراه س.

5. چربیای خوب

دانه هندوانه هم اینکه ارائه منبع خوبی از هر دو اسیدهای چرب تک اشباع و اشباع نشده به ترتیب  0.3 و  1.1 گرمه به گفته انجمن قلب آمریکا، این چربی خوب در مراقبت در برابر حمله قلبی، سکته و کاهش سطح کلسترول بد در خون خوبه.
نتیجه:
دانه هندوانه دارای فایده های درمانی بسیاریه هر چند مقدار بعضی از مواد معدنی و ویتامینا در اونا ممکنه به نظر کم باشه اما اونا هنوز بهتر از چیپس سیب زمینی و دیگه میان وعده های ناسالم هستن.
مطالب در رابطه

  • خواص هندوانه
  • چگونگی شستن میوه ها
  • شگفتیای میوه ها
  • میوه و سبزیجات رنگی
  • نکاتی که واسه خریدن میوه باید بدونیم

.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *