5 خاصیت سبزیجات نارنجی رنگ | سبزیجات

5 خاصیت سبزیجات نارنجی رنگ

هویج، کدو تنبل، سیب زمینی شیرین و … از سبزیجات نارنجی رنگی هستن که واسه سلامتی مفیدن. کارشناسان تغذیه پیشنهاد می کنن که روزانه دست کم یکی از این سبزیجات نارنجی خوش رنگ رو بخورین.

در این مقاله به بیان دلایل به درد بخور بودن مثل این سبزیجات می پردازیم.

 

سبزیجات نارنجی: مقابله با سرطان سینه

اسید رتینوئیک یکی از مشتقات ویتامین A حساب می شه که فت و فراوون در هویج و سیب زمینی شیرین هست. تحقیقات نشون داده که این اسید با علائم اولیه سرطان سینه مقابله می کنه. (البته در مورد سرطانای پیشرفته، اثر چندانی نداره).

 

سبزیجات نارنجی،

منبع : tebyan.net

این نوشته در تندرستی - پزشکی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *